Cautare

1015 de rezultate pentru "georgescu marin" (2.99 secunde)
Banca Nationala se pregateste sa plafoneze gradul de indatorare a populatiei si in ceea ce priveste creditele luate de la institutiile financiare nebancare, a declarat ieri prim-viceguvernatorul Florin Georgescu (foto).
Cel putin 10% din cei peste 20 de milioane de clienti ai operatorilor de comunicatii mobile din Romania doresc sa vizioneze programe de televiziune pe propriile terminale, a declarat, la Hanovra, presedintele ANRCTI, Dan Georgescu."Impreuna cu Ministerul Comunicatiilor, pregatim trecerea la televiziunea digitala, ocazie cu care vom crea si conditiile tehnice pentru introducerea televiziunii mobile, care, in opinia noastra, va constitui urmatoarea revolutie din domeniu, dupa revolutia GSM.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a semnat luni decizia de eliberare din functia de presedinte al Autoritatii Nationale pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) a lui Dan Georgescu, informeaza un comunicat de presa al Guvernului.
Banca Nationala a Romanieiva reanaliza, in ianuarie 2009, impreuna cu reprezentantii bancilor comerciale, oportunitatea modificarii normelor de creditare a populatiei recent introduse, in conditiile in care datele disponibile in prezent nu sunt relevante, a declarat prim-viceguvernatorul BNR, Florin Georgescu.
Maricel Georgescu, directorul Apa Grup, si alti 20 de subordonati, transfera atributiile pe Nova Apa Serv, fiind angajati la ambele firme. "Vom primi jumatate din salariu de la Apa Grup si jumatate de la noul operator", a declarat Maricel Georgescu.
Nicolae Georgescu, Membru al Academiei Oamenilor de Stiinta, prof.
Florin Georgescu, colectionar de antichitati, participa pana pe 23 decembrie inclusiv la Targul de Craciun organizat in curtea MTR pana pe 23 decembrie inclusiv. ... Ceasurile de buzunar ajung la 300 de RON, ne-a spus Florin Georgescu.
Anticarul Florin Georgescu participa zilele acestea la targul din curtea MTR.
Avand in vedere suspiciunile de abuz, coruptie si partizanat politic ce planeaza asupra numitului Horia Georgescu, senatorul Valer Marian revine azi si cere Senatului Romaniei sa adopte de urgenta o hotarare prin care sa solicite Consiliului National de Integritate, organism desemnat si coordonat de Camera superioara a Parlamentului, revocarea lui Horia Georgescu din functia de presedinte al ANI.
Avand in vedere suspiciunile de abuz, coruptie si partizanat politic ce planeaza asupra numitului Horia Georgescu, senatorul Valer Marian revine azi si cere Senatului Romaniei sa adopte de urgenta o hotarare prin care sa solicite Consiliului National de Integritate, organism desemnat si coordonat de Camera superioara a Parlamentului, revocarea lui Horia Georgescu din functia de presedinte al ANI.
Ce se va intampla cu vremea de Florii si de Paste Invitata la matinalul Marius FM, realizat la SMART FM de Marius Tuca si Marius Manole, Florinela Georgescu, directorul executiv al Administratiei Nationale de Meteorologie, a anuntat vreme schimbatoare pentru zilele de Florii si Paste.
Cel mai virulent oponent al acestui proiect a fost Florian Marin, liderul Sindicatului Liber "Navalistul" din Santierul Naval Daewoo Mangalia, care a solicitat ca in proiect sa apara date mai concrete, precum termenii in care se face aceasta creditare, durata creditului si garantiile pe care Primaria urmeaza sa le puna gaj.
M-am implicat mult in acea perioada in spectacole de marca ale Teatrului National din Craiova si am facut atunci Unchiul Vanea cu Mircea Comisteanu, Piticul din gradina de vara cu Silviu Purcarete, Scrisoarea pierduta, Varul Shakespeare, de Marin Sorescu.
La standul colectionarului Ilie Marin gasiti obiecte din argint si diverse bijuterii din argint cu pietre, la targul din Piata Amzei. Ilie Marin participa in fiecare zi, de luni pana vineri, intre orele 10.00 - 18.00 la targul organizat in Piata Amzei.
Condescu este evaziv Presedintele Centralei Nationale Miniere si al Uniunii Sindicatelor Miniere din Oltenia, Marin Condescu, a fost evaziv in declaratii, lasand sa se inteleaga faptul ca secretarul de stat Cosmin Popescu a deranjat anumite grupuri de interese de pe piata energiei.
Presedintele PIN, Cozmin Gusa, ii cere oficial ministrului de Interne, Cristian David, identificarea persoanelor care l-au agresat in Piata Universitatii, sustinand ca are informatii ca acestea au fost mineri din Valea Jiului adusi de liderul lor sindical, Marin Condescu, pentru a provoca "o mineriada portocalie".
Incep prin a multumi domnului amiral Marin pentru modul cum si-a desfasurat mandatul de sef al Statului Major General. ... Un alt element care, cred eu, defineste mandatul amiralului Marin este legat de cresterea nivelului de pregatire al Armatei.
"Intr-o zi eram fara Felix in biroul lui Base de la sediul PD din Modrogan si ochii mi-au alunecat serpeste pe un document cu antetul Securitații, pe care am citit UM 0544, codul CIE, adica fosta DIE si actuala SIE, si numele Marin Antonescu.
Marin Anton, presedintele PDL Giurgiu, a anuntat luni seara, ca a decis sa nu mai candideze la sefia Consiliului Judetean, potrivit giurgiveanul.ro.
Presedintele FNME, Marin Condescu, a conditionat însa acordarea sprijinului pentru un anumit partid de însusirea unei liste de revendicari sindicale, care sa fie specificate în strategia de guvernare a formatiunii politice respective.
google-analytics.com